met repairable je telefoon zo goed als nieuw

Geplaatst door

Je hebt een nieuwe Iphone, je bent er heel blij mee, maar dat is ook niet zo gek want die dingen zijn niet goedkoop. Nu laten wij allemaal vaak onze telefoon vallen.We pakken hem op en vingers kruisen dat je beeldscherm niet gebarst is. Vaak is hij niet kapot gegaan, maar dan die ene keer dat jij hem van 20 cm hoogte naar beneden laat vallen en dan is het hele scherm kapot. Dan voel je je heel rot want het is een dure telefoon en reparaties zijn vaak niet goedkoop. Wat moet je dan, hij wilt niet meer aan, zou het aan het beeldscherm kunnen liggen of is de hele telefoon kapot? Meestal is het probleem door het beeldscherm dat er een kabeltje niet meer aangesloten zit door de val en dan is het gewoon een kwestie van een nieuw beeldscherm. Repairable bijvoorbeeld is gespecialiseerd in het vervangen van beeldschermen. Kijk dus altijd goed of het niet aan je beeldscherm ligt voordat je een vervangende telefoon aanschaft.

batterij 

Wanneer je bij de meeste Iphones de batterijconditie bekijkt zit dat bij 8/10 Iphones het batterij percentage onder de 85% is. Dat betekent dat als de telefoon vol zit dat hij eigenlijk maar 85% van de batterij tot de beschikking heeft. Dat doet Apple heel slim, zo kunnen ze mensen die lang hun telefoon willen bewaren alsnog laten betalen voor het hebben van hun telefoon. Want als je batterij onder de 80% gaat dan kan dat werking hebben op je telefoon. Dan valt de telefoon zomaar uit of kan hij soms ook niet meer aan gaan. Dus je moet een nieuwe batterij hebben, maar hoe duur en waar kan je zo’n ding laten maken.

https://www.repairable.nl/ Bied een garantie aan van 1 jaar dus als jij binnen een jaar weer je batterij sloopt krijg je een gloednieuwe vergoed.