vidaphone

Wilt u een hoesje voor uw telefoon? bezoek Vidaphone in Arnhem

Geplaatst door

op zoek naar een telefoonzaak Arnhem? Wilt u een beschermglas op uw telefoon? Of een nieuw hoesje? Dan bent u bij Vidaphone op het goede adres. Wat biedt Vidaphone u? Vidaphone biedt u vriendelijk en vakkundig personeel. Ook bieden ze uw kwaliteit en scherpe prijzen waardoor u voor weinig geld al een goed hoesje om uw toestel heeft.

telefoonzaak Arnhem

Mijn ervaring met Vidaphone

Mijn ervaring met Vidaphone is erg Positief. Ik heb voor 2 maanden terug een hoesje voor mij opa gekocht voor zijn verjaardag maar wist echt niet wat me opa wel of niet mooi vond dus ik kreeg nog 2 weken garantie voor als het de verkeerde was en het was niet eens een duur hoesje maar dat vond ik toch netjes van het bedrijf. Het personeel was erg vriendelijk en vakkundig dus heb met een goed gevoel daar een hoesje gekocht. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere mensen die een hoesje nodig hebben voor een telefoon.

Contact met Vidaphone

u kunt voor contact bellen naar 026 382 75 70, door een mailtje te sturen naar [email protected] of door langs het filiaal te gaan dat zit op winkelcentrum Kronenburg in Arnhem.