gsm reparatie Amersfoort

GSM reparatie Amersfoort voor mijn iPhone

Geplaatst door

Voor mijn iPhone X was ik met spoed op zoek naar een bedrijf die een GSM reparatie Amersfoort kon uitvoeren. Gelukkig was daar Fixpunt, het professionele bedrijf die mij uit de brand konden helpen. Ik gebruik mijn telefoon elke dag voor mijn werk, vandaar dat ik zo snel mogelijk mijn gsm wilde laten maken. Nadat ik de site van Fixpunt had bekeken besloot ik contact op te nemen. De medewerker vertelde mij wanneer er ruimte was, dit was gelukkig erg snel.

Reparatie verliep op een zorgvuldige manier

De reparatie van mijn iPhone X verliep erg goed. De home-knop van mijn telefoon werkte niet meer, dit is erg vervelend. De professionele en ervaren medewerkers van Fixpunt hebben mijn telefoon direct onder handen genomen. Een medewerker vertelde mij hoe de reparatie was verlopen en vervolgens kreeg ik mijn telefoon terug. De home-knop werkte weer. Ik ben erg blij met de hulp van Fixpunt, ik kom zeker vaker terug voor een GSM reparatie Amersfoort.

Vraag stellen via de chat

Via de chat op de website van Fixpunt kunt u verschillende vragen aan het personeel stellen. Heeft u vragen over de openingstijden of over uw gsm reparatie Amersfoort, stel gerust uw vraag! De medewerkers proberen zo snel mogelijk al uw vragen te beantwoorden.