telgefixt

Op zoek naar een telefoonzaak voor een scherm reparatie in Delft

Geplaatst door

Ik had een tijdje geleden een nieuwe telefoon gekocht. Bij mijn telefoon had ik een hoesje en een extra scherm gekocht zodat mijn telefoon niet zo snel kapot zou vallen. Ik had mijn telefoon laten vallen en ik besloot om mijn extra scherm er voor een dag af te halen omdat ik dit kapotte scherm erg storend vond. IK liet mijn telefoon echter die dag nog een keer vallen waardoor mijn scherm gebarsten was. Ik ging daarom op het internet op zoek naar scherm reparatie Delft.

scherm reparatie delft

Super overzichtelijke website

Toen ik op zoek ging naar scherm reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uit op de website van Telgefixt.nl. Op de website is erg veel informatie vermeld over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze repareren ook iPads en Tablets tijdens de reparaties zullen er ook geen gegevens verloren gaan wat natuurlijk erg prettig is. Ik besloot na het lezen van deze informatie om over te gaan tot een online afspraak. Toen ik een bezoek bracht aan de winkel werd ik door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Mijn telefoon was erg snel gemaakt tegen een scherpe prijs.