De beste reparatie service

Geplaatst door

Afgelopen maand heb ik een nieuw abonnement afgesloten. Het is een super goede deal en met de nieuwste telefoon. Zelf was ik natuurlijk super blij. Ik had de telefoon net een week toen ik hem liet vallen. Zelf was ik super druk met werk en school en had ik nog geen tijd gehad om een hoesje voor de telefoon te kopen. Ik had toch niet gedacht dat ik hem na een week al zou laten vallen. Dit was de verkeerde gedacht. Dit omdat ik hem wel had laten vallen en als ik er een hoesje omheen had gehad hij niet gelijk kapot was gegaan. Ik ging voor de reparatie naar telefoon reparatie Haarlem.

telefoon reparatie Haarlem

Reparaties en meer bij vista repair

 

Toen ik naar deze winkel ging kwam er gelijk een medewerker naar mij toe. Hij vroeg mij wat hij kon doen voor mij. Ik vertelde over mijn kapotte telefoon. Hij zou even naar achter gaan en bespreken of hij nog gemaakt kon worden. Helaas kwam hij terug met het nieuws dat mijn telefoon niet meer gemaakt kon worden. Hij vertelde mij wel dat telefoon reparatie Haarlem nog veel meer te bieden had. Zo kocht ik een tweedehands telefoon die zo goed als nieuw was.